Δύο Θρακιώτες στις εθνικές ομάδες κολύμβησης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Οι διακρίσεις για τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης συνεχίζονται, αφού κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες η Ειρήνη Μπράμου και ο Αργύρης Τυλιγαδάς.

Συγκεκριμένα, η νεαρή αθλήτρια θα συμμετάσχει μαζί με άλλους 22 κολυμβητές και κολυμβήτριες στους Βαλκανικούς Αγώνες Νέων, που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Λάρισα (20-21/4).

Συγκεκριμένα, η εθνική μας ομάδα που θα λάβει μέρος στους αγώνες απαρτίζεται από τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Η Εθνική μας ομάδα που θα λάβει μέρος στους αγώνες, αποτελείται από 23 κολυμβητές / τριες (12 αγόρια, 11 κορίτσια): Μυλωνάς, Χρήστου, Κοντιζάς, Μουζάς Χρ., Χιώτης, Καϊσαρλής, Ταυλαρίδης, Τσιραπίδης, Αλεξίου, Μουρατίδης, Κιτσούλης, Γιοβάνοβιτς, Μπάκα, Στεργιοπούλου, Κουτσουβέλη, Μαυραντζά, Μπασδέκη, Απλάντη, Ελμαλή, Μπράμου (ΟΦΘΑ), Σιατερλή, Παναγοπούλου, Μοίρα.

Aκόμη, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ, ο Αργύρης Τυλιγαδάς βρίσκεται στην πρώτη επιλογή για τους Μεσογειακούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών που θα γίνουν στη Μερσίνη της Τουρκίας στο διάστημα από 21-25/6/2013. Η τελική επιλογή θα γίνει αργότερα, όπως όμως δόθηκε οδηγία από την Ομοσπονδία, όλοι οι κολυμβητές της long list (1ης επιλογής), έχουν μπει στη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου και αποστολής στοιχείων στην ΚΟΕ.