Νίκη πρόκριση για το 3ο ΓΕΛ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Ένα βήμα απέμεινε από την πρόκριση στο final four της Πάτρας για το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης.

H σχολική ομάδα του Έβρου έχει βάλει σαν στόχο την μεγάλη διάκριση και την κατάκτηση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ και όλα δείχνουν ότι είναι σε θέση να τα καταφέρει.

Σήμερα αγωνιζόμενη στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής για την Β΄ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε εύκολα του ΓΕ.Λ. Μουδανιών με 2-0 σετ 25-21 και 25-14 τα σετ.

Πλέον, οι αθλητές του 3ου ΓΕΛ περιμένουν το νικητή μεταξύ του ζευγαριού Ναύπακτος – Τρίκαλα, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά το δικό τους κοινό. Αυτό θα είναι και το τελευταίο εμπόδιο για την πρόκριση στην τελική τετράδα της Πάτρας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (22-24 Απριλίου)

Σύνθεση: Παντίρης, Κασαμπαλής, Κεσκίνης, Χαραλαμπίδης, Γκαρνέτας, Μαβροβόλτσιος, Γιαννακίδης (λ), Χριστουηλίας, Τσιρόπουλος, Κετσιτζής, Τέλιος, Αλεξιάδης, Κακαλέκος, Τέλιος, Καραπιπέρης, Ανδρεάδης. Προπονητής:Γκαρνέτας

Ήττα αποκλεισμός για το χάντμπολ

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαιρετική ομάδα χάντμπολ του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε στην Κομοτηνή το 2ο ΓΕΛ Συκεών και μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 2-4 και αποκλείστηκε. (η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 20-20).