Εμφύλιος Ορεστιαδιτών στον τελικό της ΕΣΠΑΑ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Παίκτες με καταγωγή από την Ορεστιάδα βρίσκονται αντιμέτωποι στον τελικό της Α’ Κατηγορίας Ενωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, που δίνει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σταθάκη (Α.Π.Σ. Πήγασος), Παναγιώτη Μουτουσίδη (Ο.Φ. Γέρακα), Πασχάλη Κάλφα (Α.Π.Σ. Πήγασος) που βλέπετε από αριστερά στην φωτογραφία, ενώ δεξιά στην ίδια εικόνα είναι ένας ακόμα ορεστιαδίτης βολεϊμπολίστας, ο Νίκος Σιδερίδης του Πανιωνίου, που πήγε ως θεατής να παρακολουθήσει τα φιλαράκια του.

Στον πρώτο τελικό στην Ά ΕΣΠΑΑ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία, από όπου και  είχαμε νίκη του Γέρακα επί του Πήγασου 3-1 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, σε ένα παιχνίδι με ωραίες και δυνατές φάσεις. Με τη νίκη αυτή, ο Γέρακας προηγείται με 2-1 νίκες, καθώς μετράγαν και τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αναμέτρηση, όπου θα παίξουν οι ορεστιαδίτες είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (18/4) και ώρα 20:45 στο Γήπεδο του Γέρακα. Πριν πάντως τους αγώνες, οι τέσσερις της φωτογραφίες ως σωστοί Ορεστιαδίτες είχαν σπεύσει το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, για να συμπαρασταθούν στη ομάδα του ΑΟΟ για άνοδο στην Volley League.

Το thrakisports θα παρακολουθεί τις προσπάθειές τους στα αθηναϊκά πρωταθλήματα, όπως κάνει για όλους τους θρακιώτες αθλητές που αγωνίζονται εκτός Θράκης, και θα σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα και την πρόοδό τους…