Έμειναν στο μηδέν Εθνικός και Καστανιές

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τις Καστανιές με τους γηπεδούχους να μένουν η μοναδική ομάδα που ολοκληρώνει αήττητη τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό, και τον Άρδα να παρουσιάζεται για ακόμη ένα παιχνίδι ανταγωνιστικός και αξιόμαχος.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των Παπαράδη-Καραπαναγιώτη ξεκίνησε πιο δυναμικά χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με σουτ του Αγγελακάκη στο 13’ και στο 17’, που δε βρήκαν τον επιθυμητό στόχο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και απάντησαν με σουτ του Χαρχάλη στο 40’, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Φυσέκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι γηπεδούχοι δε μπορούσαν να φανούν απειλητικοί, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και να απειλήσουν στην κόντρα επίθεση. Στο 52ο λεπτό της συνάντησης ακυρώθηκε γκολ του Χαρχάλη για επιθετικό φάουλ στον Φυσέκη. Μέχρι το φινάλε του ματς σημειώθηκαν δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 70’ το σουτ του Νικολαϊδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φυσέκης και πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Καλφόπουλου να πει όχι σε σουτ του Γ. Μαλασίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Καραϊσκο και Καραπέτσα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Μουχτάρης, Τσικάκης, Κυριακόπουλος, Λίτσιος, Αμπραχμιάν, Παγωνίδης (63’ Μαλασίδης Γ.), Γαλανός (46’ Σαραντάκης), Πετρίδης (56’ Νταλαπέρας), Τσιφτσής, Αγγελακάκης
ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ: Kαλφόπουλος, Παπαζήσης, Καδόπουλος, Γουγουλιάς, Καπετανίδης, Ελευθεριάδης, Καϊσίδης, Κουτσούκης (61’ Τζιρατούδης), Χαρχάλης (67’ Κασπαρίδης), Χαρισιάδης, Παντσίδης (45’ Νάκου)