Συζήτηση για το βόλεϊ παράλληλα με τις εκλογές στη Λέσχη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης θα είναι αυτή της Τετάρτης. Για δύο λόγους, οι οποίοι έχουν μια κοινή συνισταμένη. Τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης. 

Στα δύο χρόνια ζωής της  έχει καταφέρει να προσφέρει ήδη πολλά στο άθλημα που τόσο αγαπούν οι άνθρωποί της αφού με δράσεις ,παρεμβάσεις και εκδηλώσεις βρίσκονται κοντά στα σωματεία και σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.

Όπως έχει αναφέρει το thrakisports, η Λέσχη Πετοσφαίρισης καλεί όλους τους φίλους του Βόλεϊ και της Αλεξανδρούπολης στην Γενική της Συνέλευση την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Grecotel» με θέμα τους σκοπούς και τις δράσεις της στα δύο χρόνια από την επίσημη ίδρυσή της. ο πρώτο σημαντικός λόγος θα είναι ο απολογισμός διετίας και η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο δεύτερος εξίσου σημαντικός λόγος για τον οποίο τα μέλη της Λέσχης αλλά και οι φίλοι του βόλει θα πρέπει να συμμετάσχουν ενεργά στη Γενική της Συνέλευση, είναι διότι έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των σωματείων της Αλεξανδρούπολης για να τοποθετηθούν στο θέμα : «Το παρόν και το μέλλον του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης».

Στην σπάνια φωτογραφία αρχείου του thrakisports, βλέπετε εικόνα από την ιδρυτική γενική συνέλευση της Λέσχης Πετοσφαίρισης.

Πληροφορίες για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης:

Site: lepetalex.blogspot.com

E-mail : lepetalex@gmail.gr