Χαλαρή προπόνηση και το μυαλό στον Άρη

 

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στο παρελθόν ανήκει για τη Skoda Ξάνθη η ισοπαλία της Κυριακής με τον Πανιώνιο τη Νέα Σμύρνη και άπαντες έχουν στραφεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Άρη.

Η ομάδα της Θράκης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή της και να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, που πλέον έχουν και μαθηματικά απομακρυνθεί, ωστόσο έχει σημασία για την ομάδα να διατηρήσει την έκτη θέση, να βρεθεί δηλαδή πάνω από τον Παναθηναϊκό, ώστε να εκμεταλλευθεί τυχόν μη αδειοδότηση οποιασδήποτε από τις ομάδες που προηγούνται στην βαθμολογία. Έτσι, πλέον ο στόχος είναι  να ολοκληρώσει το φετινό μαραθώνιο με μία εντός έδρας νίκη.

Η αποστολή επέστρεψε στην Ξάνθη αργά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ταξιδεύοντας αεοροπορικώς από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και οδικώς από εκεί για την Θράκη. Τη Δευτέρα (15/4) οι παίκτες είχαν ελεύθερο πρωινό και το απόγευμα γυμνάστηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός στην τελευταία αναμέτρηση της Super League δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος είναι τιμωρημένος, στον Νικολά Μαρίν που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ιστορικό, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Θόδωρος Βασιλακάκης. Την Τρίτη (16/4) οι παίκτες της Ξάνθης θα έχουν ρεπό και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη από την Τετάρτη (17/4).