Ο Αρης πλήρωσε την Ξάνθη για τον… Αντεφέμι

 

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μία ξεχασμένη υπόθεση, δύο ετών, έφερε στο φως με σημερινή κίνησή της η ΠΑΕ Αρης. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, κατέβαλε 6.000 ευρώ στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, απόρροια της  οφειλής που υπήρχε από παλαιότερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στη μνήμη του αδικοχαμένου Ολουμπάγιο Αντεφέμι. 

Η ανακοίνωση του Αρη, που επισημαίνει ακόμα ότι πληρώθηκαν οι ποδοσφαιρστές της ομάδας και προκαλεί αίσθηση, αφού έρχεται στην δημοσιότητα μόλις πέντε ημέρες πριν το μεταξύ των δύο ομάδων ματς για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος:

«Ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν και πάλι εκεί. Γέμισε κάθε γωνιά του Κλεάνθης Βικελίδης, στήριξε όπως μόνο αυτός ξέρει την ομάδα μας και την ώθησε σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια πολύτιμη νίκη. Ως ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους φιλάθλους της ομάδας μας για την αμέριστη συμπαράσταση και τη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας, που μπορεί να την ζήσει μόνο όποιος έχει παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδό μας.

Επιπλέον ενημερώνουμε ότι όλες οι εισπράξεις του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μοιράστηκαν στους πρωταγωνιστές, δηλαδή στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως είχαμε δεσμευτεί μετά τη νίκη στο Περιστέρι.

Από τα χρήματα αυτά, καταβλήθηκαν και 6.000 ευρώ στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, για την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Αντεφέμι Ολουμπάγιο, στη μνήμη του οποίου είχε διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι πριν από δύο χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στην οικογένειά του και να ζητήσουμε συγνώμη από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση»