Καμπ Ακαδημιών διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στον Έβρο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Ποντιακού Αλεξανδρούποληςστην Παλαγία Camp προεπιλογής ταλέντων από τον υπεύθυνο scouting του Π.Α.Ο.Κ. Κώστα Λαγωνίδη και τους συνεργάτες του.

 Το Camp αφορούσε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1998-1999-2000-2001 και συμμετείχαν συνολικά 62 αθλητές, από τους εξής συλλόγους: Ποντιακός Α.Ο., Football Prints Π.Α.Ο.Κ., Καππαδοκία, Εθνικός Αλεξανδρούπόλης, Ολυμπιακός, Α.Ο. Μαΐστρου, ΑΟ Διδυμοτείχου και Ορέστης Ορεστιάδας.

Η διοργάνωση αυτή έγινε στα πλαίσια της τετραετούς συνεργασίας των Τμημάτων Υποδομής του Ποντιακού με τα αντίστοιχα του Π.Α.Ο.Κ., τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και στον τομέα του σκάουτινγκ. Παράλληλα με το Camp πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους προπονητές των τμημάτων Μπαμπίνι , Προτζούνιορ και Τζούνιορ του Ποντιακού με τον αντίστοιχο υπεύθυνο του Π.Α.Ο.Κ. Νίκο Νικολαΐδη και αφορούσε προπονητικά θέματα.

Ο υπεύθυνος scouting του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Λαγωνίδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση και δήλωσε τόσο στους υπεύθυνους των Ακαδημιών , όσο και δημόσια πως η παρουσία του Π.Α.Ο.Κ. στον Έβρο θα έχει κάθε χρόνο και πιο δυναμικό χαρακτήρα.