Εβδομάδα πρόκρισης για το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Παραδοσιακά η Αλεξανδρούπολη πετυχαίνει μεγάλες διακρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα βόλεϊ, αλλά διαθέτει εξαιρετικό υλικό στις μικρές ηλικίες. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι και φέτος, οι ελπίδες για μια μεγάλη επιτυχία στα τελικά της διοργάνωσης, είναι μεγάλες.

Την Τρίτη 16 Απριλίου το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης παίζει στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής για την Β΄ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων απέναντι στο ΓΕ.Λ. Μουδανιών.
Το παιχνίδι αυτό οδηγεί την νικήτρια ομάδα στις 8 καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος και θα απομείνει άλλο ένα παιχνίδι πριν το final four της Πάτρας 22-24/4/2013)

Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης έχει ανανεωθεί, το “νέο αίμα” έχει πάρει τη θέση των παλιών αστεριών της ομάδας που έχουν φύγει. Η ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από παίκτες του Εθνικού και της ΓΕΑ έχει μπει δυναμικά στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα και ήδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Και όπως μας ενημερώνουν όσοι είναι κοντά την ομάδα, το μετάλλιο είναι ένας εφικτός στόχος αυτής της ομάδας και ας ελπίζουμε ότι θα αντεπεξέλθουν.

Η ομάδα έδωσε μέχρι τώρα τους εξής αγώνες:
3o ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – 4ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης 2-0
3o ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης 2-0
3o ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – Λύκειο Σουφλίου 2-0
3o ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής 2-0
3o ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – 3ο ΓΕΛ Ξάνθης 2-0.
 
Σύνθεση: Παντίρης, Κασαμπαλής, Κεσκίνης, Χαραλαμπίδης, Γκαρνέτας, Μαβροβόλτσιος, Γιαννακίδης (λ), Χριστουηλίας, Τσιρόπουλος, Κετσιτζής, Τέλιος, Αλεξιάδης, Κακαλέκος, Τέλιος, Καραπιπέρης, Ανδρεάδης. 

Προπονητής:Γκαρνέτας