Ώρα 21:08: Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Mεταδίδει από την Αθήνα ο Γιάννης Γιαγκίνης

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Πανθρακικός σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός, όπως αυτή εκφράστηκε αποκλειστικά στο thrakisports από υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ Πανθρακικός, είναι να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας, εφόσον διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια γίνονται διαβουλεύσεις για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στον διαιτητή Τριτσώνη, τους διοικούντες και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Οι διοικούντες της ομάδας της Κομοτηνής δηλώνουν ότι θέλουν να κερδίζουν τα ματς στα γήπεδα και δείχνουν όλη την καλή διάθεση να βγουν για λίγο οι ομάδες, εφόσον διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών.

Γεγονός είναι ωστόσο ότι μετά από όσα έχουν συμβεί, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχιστεί το παιχνίδι και είναι αλήθεια ότι θα χρωστιέται μεγάλη χάρη στην ομάδα της Κομοτηνής από την ΠΑΕ ΑΕΚ αν τυχόν τελικά αποφευχθεί ο μηδενισμός της ΑΕΚ. Την τελική απόφαση θα την λάβει φυσικά ο διαιτητής της αναμέτρησης…