Δ. Σκλιοπίδης: «Ντέρμπι επιβίωσης με ΑΕΚ»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ως παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» χαρακτήρισε αυτό με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Σκλιοπίδης. Ο άσος του Πανθρακικού εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova και μεταδόθηκαν τοπ βράδυ του Σαββάτου: 

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ:  «’Οταν φτάνεις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και είσαι στην ισοβαθμία τότε είναι ντέρμπι επιβίωσης. Πιστεύω όποιος πάρει τη νίκη θα παραμείνει και στην κατηγορία. Η ΑΕΚ θα έχει το άγχος γιατί παίζει μπροστά στον κόσμο της. Εμείς θέλουμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και ξέρουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πιστεύω θα πάμε καλά». 

Για την επιστροφή της ομάδας στις νίκες:  «’Οταν έχεις έξι αγωνιστικές να σκοράρεις τότε είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τη νίκη. Έτσι και έγινε, πήραμε τη νίκη, είναι ψυχολογική τόνωση, κοιτάμε μπροστά και την Κυριακή θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι θετικό». 

Για τις βλέψεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:  «Η ομάδα μας έχει την φιλοσοφία να παίζει ανοιχτά και να σκοράρει, να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ήρεμοι, χωρίς άγχος και θα πάνε όλα καλά. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών αλλά όταν είσαι συγκεντρωμένος έχεις ένα πλεονέκτημα παραπάνω για να κερδίσεις αυτό που θες». 

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ:  «Ο Δέλλας είναι σημαία της ΑΕΚ και θα τους βοηθήσει ψυχολογικά. Εμείς όμως δεν θα επηρεαστούμε από αυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα πάνε όλα καλά»