Αποκλειστικές Photos: Στα αποδυτήρια του Πανθρακικού

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το thrakisports κατάφερε και εξασφάλισε εικόνες μέσα από τα αποδυτήρια του Πανθρακικού, την ώρα που οι παίκτες φορώντας τις φόρμες τους περίμεναν την οριστική και επίσημη απόφαση της οριστικής διακοπής του αγώνα… τσιμπολογώντας από τα Goodys.

Δύο φορές μπήκε στο πούλμαν και ξαναβγήκε ο Δημήτρης παπαδόπουλος, αφού στα απορυτήρια των διαιτητών έπαιζαν την κολοκυθιά. Η επίσημη ΑΕΚ παρακαλούσε να βγουν έστω και με τις φόρμες οι παίκτες του Πανθρακικού για ένα λεπτό ώστε να λήξει κανονικά και να μην διακοπεί το παιχνίδι.

Ο Πανθρακικός δεν είχε πρόβλημα, μάλιστα οι παίκτες θα έβγαιναν με τις… φόρμες. Όμως ο διαιτητής είπε ότι αν συνεχιστεί το ματς, θα παιχτούν τουλάχσιτον 13 λεπτά!!! Παρά τις προσπάθειες των αεκτζήδων, προφανώς δεν μεταπείστηκε και έτσι λίγο πριν τις δέκα και μισή το βράδυ οι παίκτες αποχώρησαν για το πούλμαν. Αυτό αναχώρησε στις 22:40 και κατευθύνεται στο ξενοδοχείο, όπου μοιραία η ομάδα θα διανυκτερεύσει αφού έχασε την πτήση της.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα αποδυτήρια, λίγο πριν οι παίκτες αποχωρήσουν, την ώρα που προσπαθούν να μάθουν τι θα γίνει και… τσιμποολογούν ταυτόχρονα. Ο Πανθρακικός εξασφάλισε την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, αλλά κανένας δεν πανηγυρίζει…