Το δώρο γενεθλίων που θέλει η Μαίρη από τον Πανθρακικό!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ενα ξεχωριστό δώρο περιμένει από την ομάδα της πατρίδας της, τον Πανθρακικό, η Μαίρη Καραπαναγιώτου. Το διάσημο μοντέλο, με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, γιόρτασε το Σάββατο τα… γενέθλιά της (δεν σας λέμε πόσα εννοείται), έλαβε τα δώρα από τον καλό της και τους φίλους τους, αλλά επιθυμεί ένα ακόμα το βράδυ της Κυριακής.

Ποιο θα είναι αυτό; Φυσικά μια νίκη ή τουλάχιστον μια μη ήττα του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ, που θα σημάνει και την σωτηρία της ομάδας της Κομοτηνής αφού θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία. Άλλωστε, η Μαίρη αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την κολεξιόν των ρούχων του Πανθρακικού, οπότε έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει το καλό της ομάδας, πέρα από αυτόν της… εντοπιότητας.

Η Μαίρη γεννήθηκε στην Κομοτηνή, αλλά την άφησε για να περπατήσει στις γερμανικές πασαρέλες! Έδειξε το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ σε μικρή ηλικία, ωστόσο το ντεμπούτο της στον χώρο θα συνδυαστεί με τη μετακόμισή της στη Θεσσαλονίκη και την εισαγωγή της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Πριν γραφτεί στη σχολή της, πρωταγωνίστησε σε βιντεοκλίπ των Goin’ Τhrough, όπου και φάνηκε ότι είναι γεννημένη για τους δυνατούς προβολείς της δημοσιότητας. Ένας τούρκος σχεδιαστής την επέλεξε να λάβει μέρος σε σόου της τουρκικής τηλεόρασης και κατέληξε να κάνει καταλόγους στη Γερμανία.

Η όμορφη Θρακιώτισσα σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και θεωρεί τη Γερμανία δεύτερο σπίτι της, αν και σε κάθε της βήμα αισθάνεται ότι υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με την ευκαιρία των διακοπών της στην πατρίδα της την περίοδο των Χριστουγέννων, δέχτηκε την πρόταση να φωτογραφηθεί με τη νέα κολεξιόν του Πανθρακικού από τον φακό του thrakiphotoagencyΣτην φωτογράφιση συμμετείχε και ο μικρός αδερφός της, παρουσιάζοντας τα ρούχα της ομάδας της Κομοτηνής για τους μικρούς της φίλους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Κομοτηνής για αυτήν την πρωτοποριακή σε επίπεδο Θράκης κίνηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όμως και στην ίδια, που δεν διστάζει να προβάλει ποτέ την ελληνική και δη την θρακιώτικη καταγωγή της, ενώ δέχτηκε με χαρά την πρόταση να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της κολξεξιόν του Πανθρακικού. Και ως μέλος ουσιαστικά της ομάδας, είναι λογικό να αγωνιά για την τύχη της, ακόμα και σε μια γιορτινή μέρα όπως αυτή των γενεθλίων της….