Προδόθηκε από την υποδοχή η Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα επιστρέφει στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα της Παναχαϊκής και ηττήθηκαν με 3-0 κατά την 2η αγωνιστική του μπαράζ της Αθήνας.

Η καλή απόδοση με την ΑΕΚ την Παρασκευή για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας δεν είχε συνέχεια απέναντι στην Παναχαϊκή, αφού οι Εβρίτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα μπαράζ. Ήταν άλλωστε και εξοντωμένοι από ένα δεκάωρο ταξίδι την Πέμπτη και ένα παιχνίδι στα πέντε σετ το βράδυ της Παρασκευής, ενώ κλήθηκαν να δώσουν το επόμενο πριν καν περάσουν 20 ώρες από την λήξη του προηγούμενου.
 
Έχοντας λοιπόν πολλά προβλήματα στην υποδοχή οι «πράσινοι» (καθώς φόρεσαν και πάλι τις κανονικές εμφανίσεις τους και όχι τις πορτοκαλί, όπως είχαν κάνει στο ματς με την ΑΕΚ), κυρίως όμως έχοντας έντονα τα σημάδια της κούρασης από την προηγούμενη μονομαχία τους κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», έχασαν με 3-0 από τους Πατρινούς που με τα σερβίς του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Νίκου Ρουμελιώτη αλλά και του Σταθη Ντονά, κατάφεραν να απλοποιήσουν κατά πολύ το παιχνίδι τους. 
 
Η Παναχαϊκή που είναι και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο πήρε δίκαια το τρίποντο, αφήνοντας την πικρία στους παίκτες του ΑΟΟ που προσπάθησαν και κατά διαστήματα κόντραραν στα ισα τους Αχαιούς, ιδίως στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης που ξεκίνησαν και με ένα εντυπωσιακό σερί 5-0 που ψαλιδίστηκε στην συνέχεια. 
 
Από εκεί και μετά μεγάλο ρολό στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε και ο παράγοντας κούραση, καθώς οι «πράσινοι» μετά το παιχνίδι της Παρασκευής είχαν λιγότερο από 24ωρες να ξεκουραστούν για να δώσουν τη νέα τους μάχη απέναντι στους ξεκούραστους Αχαιούς που εχθες απολάμβαναν το ρεπό τους, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και το γεγονός ότι η ομάδα κατέβηκε οδικώς στην Αθήνα και με τον ίδιο τρόπο επιστρέφει.
 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  (Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος, Ρουμελιώτης Μ., Ρουμελιώτης Ν., Ρουμελιώτης Π., Ντονάς, Βλαχοστάθης, Αχιλλεόπουλος (λ), Μούρτζης, Χρηστιάς.
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Κουλαξίδης, Καψαλιάρης, Βλασακίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Προδρομίδης, Καρδαμανίδης.
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ το live της αναμέτρησης όπως μεταδόθηκε από το thrakisports κάντε κλικ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ δηλώσεις του αρχηγού του ΑΟΟ Στέλιου Κεμανετζή μετά τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…