Νέα προπόνηση το μεσημέρι στην Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη; Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) με τον Πανιώνιο είναι αυτό που απασχολεί άπαντες στις τάξεις της Skoda Ξάνθης, καθώς πλέον βρισκόμαστε ένα εισκοσιτετράωρο πριν τον κρίσιμο αγώνα που ίσως κρινει την έξοδο στην Ευρώπη. 

Η ομάδα της Θράκης ταξιδεύει την 29η αγωνιστική της Super League στη Νέα Σμύρνη και θέλει μόνο τη νίκη, ούτως ώστε να κάνει ένα ακόμα… βήμα για την είσοδό της στα play offs και συνάμα την έξοδο στην Ευρώπη. Η οποία μπορεί να έρθει ακόμα και αν δεν βγει η Ξάνθη στα πλέι οφ, ας μην το ξεχνά κανείς αυτό.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Όσον αφορά στην προπόνηση της Παρασκυεής (12/4) το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ολοκληρώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) όπου έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση στις 13:00 στα Πηγάδια και μετά το τέλος θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει λίγο μετά αεροπορικώς για την Αθήνα.