Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της ΕΠΣ Εβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και το ενδιαφέρον στρέφεται στην ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα εκπροσωπήσει το νομό στα μπαράζ για την άνοδο στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην προτελευταία αγωνιστική (13/4, 17:00) του πρωταθλήματος, ο Ορέστης Ορεστιάδας, που χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να βγει πρώτος, θέλει να μετατρέψει σε φιέστα τον εντός έδρας αγώνα με το βαθμολογικά αδιάφορο Διδυμότειχο και να κατακτήσει την πρώτη θέση.
Το Άλεξ, που βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ορέστη, αντιμετωπίζει στον Απαλό την τοπική ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη περιμένοντας ταυτόχρονα την έκπληξη του Διδυμοτείχου στην Ορεστιάδα.
Στο γήπεδο της Εξώπολης, κοντράρονται η Καππαδοκία με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου θέλοντας να φτάσουν στην κατάκτηση μιας νίκης γοήτρου.
Ο αήττητος στο δεύτερο γύρο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τις Καστανιές και θα επιδιώξει να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν, αφού στην τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
Στα χαρτιά θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης τα Ρίζια κόντρα στους Μεταξάδες που αποχώρησαν, ενώ ρεπό θα έχει ο Άβαντας.

Aναλυτικά, το πρόγραμμα (13/4, 17:00) και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Εθνικός-Καστανιές [Διαιτητές: Σημίδης-Καραϊσκος-Καραπέτσας]
Γήπεδο Απαλού: Απαλός-Άλεξ [Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Παπάς-Τερζόπουλος]
Γήπεδο Ορεστιάδος: Ορέστης-Διδυμότειχο [Διαιτητές: Kεσούδης-Ουζουνάκης-Δαλής]
Γήπεδο Εξώπολης: Καππαδοκία-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου [Διαιτητές: Σουμάκας-Βασιλόπουλος-Σιβούδης]
Ρίζια-Μεταξάδες 3-0 α.α.
Ρεπό: Άβαντας