Όλη η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου για το weekend

Οι αγώνες της Ξάνθης και του Πανθρακικού για την προτελευταία αγωνιστική της ποδοσφαιρικής Σούπερ Λίγκας και της Ορεστιάδας για τα μπαράζ ανόδου στη Βόλεϊ Λιγκ, που όλοι θαα διεξαχθούν στην Αθήνα, ξεχωρίζουν αοπό το πρόγραμμα αυτού του τριημέρου.

Το thrakisports συγκέντρωσε όλους τους αγώνες που εδνιαφέρουν τους θρακιώτες φιλάθλους και οι οποίοι διεξάγονται αυτό το παρασκευοσαββατοκύριακο και σας τους παρουσιάζει συνοπτικά, ώστε να μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλους τους αγώνες των ομάδων της Θράκης το thrakisports θα τους μεταδόσει live. Στον αγώνα Πανιωνίου – Ξάνθης θα βρίσκεται ο απεσταλμένος μας στην Αθήνα Νεκτάριος Αμποβιανίδης, στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Πανθρακικού ο ανταποκριτής μας Γιάννης Γιαγκίνης και στα μπαράζ της Ορεστιάδας με ΑΕΚ και Παναχαϊκή ο απεσταλμένος μας Γιάννης Βαβαλικούδης και ο ανταποκριτής μας Δημήτρης Αρβανιτίδης,

Και αυτό το weekend η αθλητική ενημέρωση ΟΛΩΝ των Θρακιωτών είναι μόνο στο THRAKISPORTS. Για όλες τις ομάδες και για όλα τα σπορ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (12/4) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (13/4) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΗΣ (14/4) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ