Κοντρα στον Άρη η Νίκη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Έναν σπουδαίο αγώνα δίνει το Σάββατο στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης η Νίκη. Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι δυο ομάδες στοχεύουν στο υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Στον πρώτο γύρο η Νίκη, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 και τώρα, θέλει να πάρει τη ρεβάνς τόσο για να επιστρέψει στις νίκες όσο και να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δίνει τον προτελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, και οι παίκτριες του Γιώργου Τεκτονίδη είναι αποφασισμένες να πανηγυρίσουν και να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς σοβαρά προβλήματα και στη νίκη δηλώνουν πανέτοιμη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Παράλληλα, διοίκηση , τεχνμικό τιμ και κόσμος, καλούν τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια τους κόντρα στον Άρη.