Είδε Πανθρακικό ο Τραϊανός Δέλλας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν παιχνίδια του Πανθρακικού, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τον τελικό της Κυριακής.

Από την πρώτη στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας και οι Άκης Ζήκος, Βασίλης Μπορμπόκης ανέλαβαν την ΑΕΚ, έδειξαν πως θέλουν να δουλεύουν βάσει προγραμματισμού και μελετημένα. Οι τρεις τους άλλωστε περνούν πολλές ώρες τις τελευταίες ημέρες στα Σπάτα, συζητώντας για τις ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην προπόνηση αλλά και το πώς θα προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες για τον τελικό της Κυριακής.

Το τεχνικό τιμ της «Ένωσης» θέλει να παρουσιαστεί την Κυριακή η ομάδα έτοιμη και παράλληλα… διαβασμένη, ώστε να πάρει αυτό που θέλει από το ματς που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Μάλιστα χθες, πριν και μετά την προπόνηση της ΑΕΚ, ο «Τράι» και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν βίντεο με πρόσφατα παιχνίδια του Πανθρακικού, προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος της ΑΕΚ και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους, αναφορικά με το πώς θα παρατάξουν την «Ένωση», που θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή οι παίκτες τους και γενικά να έχουν μια εικόνα για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν το παιχνίδι.