Θρήνος και στον Πανθρακικό για τον Δελαπόρτα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε μνωρίς το απόγευμα της Πέμπτης η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε την ζωή στους ραδίτες ποδοσφαιριστές Φίλιππο Δελαπόρτα και Γιάννη Τζιβίλογλου τοι πρωί της Τρίτης.

Εξαιτίας του συγκεκριμένου δυστυχήματος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στον αγώνα Εβρου Σουφλίου – Παύλου Μελά Κουτσού, όπως και σε όλα τα ματς της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός και ο ποδοσφαιριστής της Διονύσης Μακρυδημήτρης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φίλλιπου Δελαπόρτα που έφυγε άδικα από την ζωή. 

Επίσης, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και στους οικείους του νεαρού Γιάννη Τζιβίλογλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Μακρηδημήτρης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ρόδο και είχε για πολλά χρόνια προπονητή τον πατέρα του Φίλιππου, Άκη, ενώ προφανώς γνωρίζονταν προσωπικά και με τον εκλιπόντα ποδοσφαιριστή…