Π. Δερμιτζάκης: «Στα δύσκολα μπορούμε»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Παύλος Δερμιτζάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ τόνισε ότι ο Πανθρακικός έχέχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

Σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη ο Πανθρακικός έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα όπως υποστήριξε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπο του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Πανθρακικού έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση της νίκης ώστε η ομάδα του να μην εξαρτάται την τελευταία αγωνιστικά από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

 

Συγκεκριμένα ο Δερμιτζάκης τόνισε: “Προηγήθηκε το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο υπήρχε μεγάλο άγχος και πίεση, αφού θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να μείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του στόχου της παραμονής. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει, ήμασταν πολύ καλοί στη φάση της άμυνας, κάναμε αρκετές ευκαιρίες στην επίθεση και πετύχαμε τρία γκολ.

Η αγωνία για την παραμονή κορυφώνεται. Όλοι κατανοούμε το συντελεστή δυσκολίας του αγώνα της Κυριακής. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, παραμένει ένας ιστορικός σύλλογος, με βαριά φανέλα. Τις τελευταίες ημέρες, η ΑΕΚ έκανε και αλλαγή προπονητή και έχει συσπειρωθεί.

Εμείς έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, ότι στα δύσκολα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε πολύ καλά. Είμαστε σε καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά το ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη, ώστε να μη μας αφορούν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων. Εξάλλου, σε περίπτωση ήττας η ισοπαλίας, η τύχη μας θα εξαρτάται από τις άλλες ομάδες.

Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο μόνο θέματα τακτικής, αλλά βασικό είναι να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση, να μην κάνουν οι παίκτες εύκολα λάθη και να έχουν καθαρό μυαλό. Γενικά, θεωρώ ότι αυτή η αγωνιστική θα μας δείξει σε μεγάλο βαθμό, ποιο θα είναι το βαθμολογικό όριο της παραμονής. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα γι’ αυτήν την αναμέτρηση, με εξαίρεση τον Κοντογουλίδη”.