Απόβαση στην Αθήνα από Ξάνθη, Πάνθραξ, ΑΟΟ και… thrakisports

Απόβαση στην Αθήνα κάναουν αυτό το weekend οι ομάδες της Θράκης, εκστρατεία οργανώνουν οι οπαδοί τους και από κοντά θα βρίσκεται το thrakisports, που είναι πάντα κοντά στα μεγάλα ραντεβού ΟΛΩΝ των ομάδων της Θράκης.

Έτσι λοιπόν, μια εβδομάδα αφόρου βρεθήκαμε μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ξανά στην πρωτεύουσα για τα δύο πρώτα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της Volley League, αυτήν την εβδομάδα κατεβαίνουν οι τρεις άλλες μεγάλες ομάδες της Θράκης.

Η αρχή γίνεται από το βράδυ της Παρασκευής με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, που δίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον πρώτο αγώνα του για τα μπαράζ ανόδου από την Α2 Κατηγορία στην Volley League, ενώ το Σάββατο αντιμετωπίζει επίσης στην Αθήνα την Παναχαϊκή. Την ομάδα θα ακολουθήσει στην εκστρατεία της στην Αθήνα ο ανταποκριτής μας στην Ορεστιάδα Γιάννης Βαβαλικούδης, ενώ τους αγώνες θα καλύψει για λογαριασμό του thrakisports και ο ανταποκριτής μας στην Αθήνα Δημήτρης Αρβανιτίδης.

Την Κυριακή το ενδιαφέρον περνά στην Super League του ποδοσφαίρου, με το thrakisports να δίνει το “παρών” και στα δυο σημαντικά παιχνίδια των ομάδων της Θράκης. Ο ανταποκριτής μας στην Αθήνα Γιάννης Γιαγκίνης θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταδώσει live όλα όσα θα συμβούν πριν, μετά και κατά την διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, ενώ ο απεσταλμένος μας Νεκτάριος Αμποβιανίδης, που θα ακολουθήσει από την Ξάνθη την εκδρομή των Xanthifans στην πρωτεύουσα και θα έχει πλήρες φωτορεπορτάζ και από την κάθοδο των ξανθιωτών οπαδών εκεί, θα βρίσκεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα μεταδόσει τα πάντα από το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Skoda Ξάνθη.

Παράλληλα, όλοι οι συνεργάτες του thrakisports θα σας ενημερώμουν για όλα όσα συμβαίνουν στα αθλητικά δρώμενα της Θράκης. Γιατί το thrakisports βρίσκεται παντού, όπου χτυπά ο αθλητισμός της Θράκης, κοντά σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές της…