Το μεσημέρι η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

Πραγματοποιείται στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την σειρά διεξαγωγής των αγώνων των μπαράζ ανόδου από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στη νέα Γ’ Εθνική Κατηγορία της νέας περιόδου.

Με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, και μάλιστα σε αρκετά εξ’ αυτών δεν έχει φανεί ακόμη ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ θα διενεργηθεί η κλήρωση για την σειρά των αγώνων.

Πάντως στον 1ο όμιλο έχει πάνω κάτω καθοριστεί ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι που θα διεκδικήσουν την μία θέση στη νέα Γ’ Εθνική. Στην Ξάνθη και στην Καβάλα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο των οικείων ΕΠΣ οι ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης αντίστοιχα, ενώ αγκαλιά με τον τίτλο είναι στην Ροδόπη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που έχει διαφορά 9 πόντων τρεις στροφές πριν το τέλος και στον Έβρο ο Ορέστης Ορεστιάδας που δύο στροφές πριν το τέλος μόνο με «αυτοκτονία» μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, ευρισκόμενος  πέντε βαθμούς μπροστά από το δεύτερο Αλεξ.

Τα μπαράζ ανόδου θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα, στις 12 Μαΐου και ουσιαστικά θα διεξάγονται παράλληλα με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: XanthiSports.gr