Πώς το Σουφλί απέκλεισε τον Παύλο Μελά Κουτσού

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σημαντική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε ο Έβρος Σουφλίου, καθώς επικράτησε 1-0 του Παύλου Μελά Κουτσού στη νοκ άουτ αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου.

Η διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν φάνηκε από την αρχή στο παιχνίδι, ωστόσο ο Έβρος έδειξε να έχει μεγαλύτερες αντοχές. Πιο ενδιαφέρον ποιοτικά το πρώτο μέρος, έληξε όμως ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ώσπου στο 67’ ο Εμρέ εκτέλεσε το φάουλ, ο Δαμιανίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα στρώθηκε στον Εφραιμίδη, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το 1-0 έμελλε να μην αλλάξει μέχρι τέλους, παρά το γεγονός ότι στις καθυστερήσεις η ομάδα του Κουτσού έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση. Έτσι ο Παύλος Μελάς Κουτσού αποκλείστηκε και επέστρεψε στην Ξάνθη για να συνεχίσει τυπικά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ μέχρι τις διακοπές, ενώ το Σουφλί συνεχίζει στην επόμενη φάση και θα παίξει σε δύο εβδομάδες με τον νικητή της αναμέτρησης Ακροπόταμος – ΠΑΟ Κοσμίου.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μπαχαρίδης): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Λαζαρίδης (56’ Οτέμπερης), Μεμέτ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης (82’ Μπακιρτζής), Λίτσκας (73’ Λύτρας), Αραμπατζής.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Καρύδης): Παγωνίδης, Παπανίκας, Μπαϊρακταρίδης, Δερβενάς, Γούλας, Εφεντόπουλος, Μπάτζιος (73’ Μιλοφρός), Μπουρλόγλου (77’ Κυριακούδης), Μιχαηλίδης, Κυριαζίδης, Τουμπαρίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ το live της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ
Το πρωί της Πέμπης θα υπάρχει πολύσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα…