Μουστακίδης: “Το δύσκολο είναι να κρατηθούμε ψηλά”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Σκεπτικός, λιγάκι πικραμένος αλλά καθόλου απογοητευμένος εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και της σειράς των ημιτελικών ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε για τρίτη φορά και αποχαιρέτησε το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας όμως γράψει ιστορία τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα μετά από πολλά χρόνια και κερδίζοντας μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης περιόδου.

«Δεν παίξαμε καλά. Θέλαμε μια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Δεν τα καταφέραμε αλλά δεν μπορεί αυτό το ματς να μας κάνει να ξεχάσουμε την φετινή μας εικόνα στο πρωτάθλημα. Πλέον το δύσκολο είναι από εδώ και πέρα να κρατηθούμε στην τετράδα. Στόχος να συνεχίσουμε στο επίπεδο αυτό και τα επόμενα χρόνια. Αν θέλουμε να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε χρειάζεται κόπος, προσπάθεια και σθένος. Εύκολα φτάνεις ψηλά, δύσκολα παραμένεις. Πρέπει να δούμε από αύριο πως θα είναι η ομάδα τις επόμενες σεζόν .  Για το πρωτάθλημα θεωρώ φαβορί τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο» δήλωσε ο κ. Μουστακίδης.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού Δημήτρη Καζάζη, «ληταν η πιο επαγγελματική νίκη που έχουμε κάνει. Είχαμε πει πριν το ματς να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης φάνηκε πιεσμένη. Στα δύο ματς εντός έδρας ο Εθνικός έπαιξε καλύτερα. Το είχα πει από καιρό πως θεωρώ ότι ο ΠαμβοχαΪκος είναι μετά από εμάς η πιο πλήρης ομάδα. Η σημερινή νίκη φάνηκε εύκολη, αλλά δεν ήταν. περιμένουμε τα ματς των τελικών εκεί που φαίνονται» τόνισε στις δηλώσεις του ο κόουτς του Ολυμπιακού

Σιδηρόπουλος: Κάναμε την υπέρβαση

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος:«Ήταν εκπληκτική χρονιά για εμάς αλλά δεν μου άρεσε το τελείωμα της χρονιάς. Σήμερα μας λύγισε ο εκπληκτικός Ολυμπιακός. Ήμασταν μέτριοι αν και παίζαμε εντός έδρας. Κάναμε την υπέρβαση διότι σύμφωνα με αυτά που δώσαμε άλλοι έπρεπε να είναι οι στόχοι και άλλοι βγήκαν. Η χρονιά έχει τελειώσει με την 4η θέση που συνολικά φαίνεται καλά. Για του χρόνου θα δούμε. Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Ξέραμε πως ο Εθνικός έχει δύσκολη έδρα. Παίξαμε πολύ καλά, όμως το ξεχνάμε και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε φίλοι με τον Κουμεντάκη και τον Δαλακούρα, χαίρομαι για την επιτυχία τους να βγουν στην Ευρώπη, έχουν διεθνή εμπειρία και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να τα καταφέρουν. Κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».