Live: Έβρος Σουφλίου – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδουν οι Νίκος Γκουντλής και Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό Γήπεδο Σουφλίου τον αγώνα ανάμεσα στον κυπελλούχο ΕΠΣ Εβρου Εβρο Σουφλίου και τον κυπελλούχο ΕΠΣ Ξάνθης Παύλο Μελά Κουτσού για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο ανταποκριτής μας στο Σουφλί Νίκος Γκουντλής και ο απεσταλμένος μας από την Ξάνθη Νεκτάριος Αμποβιανίδης μεταδίδουν…

Καλησπέρα από το Δημοτικό Γήπεδο Σουφλίου. Ακριβώς στις 4.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στις κυπελλούχους της ΕΠΣ Εβρου και της ΕΠΣ Ξάνθης για ένα εισιτήριο στον τελικό ουσιαστικά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού η νικήτρια ομάδα θα περάσει χωρίς αγώνα τον επόμενο δεύτερο γύρο.

Φαβορί θεωρείται αναμφισβήτητα το Σουφλί, που αγωνίζεται άλλωστε σε ανώτερη κατηγορία. Έπαιζε στην Δ’ Εθνική και ως παρολίγον πρωταθλητής προβιβάστηκε στη νέα Γ’ Εθνική. Αυτά τα παιχνίδια του Κυπελλου θα αποτελέσουν πρόβα για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, ενόψει της νέας σεζόν.

Από την πλευρά του, το Κουτσό φιλοδοξεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Ήδη η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης είναι μια μεγάλη επιτυχία, αφού αποτελεί το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε στην ιστορία του. Ήρθε πάντως στο Σουφλί με δύο ενδεκαδάτες απουσίες: τον Διλαβερίδη αλλά και τον Τζουβάρα που… παντρεύτηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο της Ξάνθης!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εβρος Σουφλίου (Μπαχαρίδης):  Θυμιανίδης, Μπάμιος, Μπάτζιος, Κατρνίτσας, Κατσανης, Λαζαρίδης, Μεμέτ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Λίτσκας, Αραμπατζής.  Στoν πάγκο έμειναν οι συνήθως ενδεκαδάτοι Ταμπουρίδης και Φλώρος.

Παύλος Μελάς Κουτσού (Καρύδης): Παγωνίδης, Παπανίκας, Μπαϊρακταρίδης, Δερβενάς, Γούλας, Εφεντόπουλος, Μπάτζιος, Μουρλόγλου, Μιχαηλίδης, Κυριαζίδης, Τουμπαρίδης. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης με βοηθούς  τους κ.κ. Γιώργο Μανάκη και Βασίλη Τριανταφύλλου, επίσης από την Κομοτηνή.

Ωρα 16:30  Ο αγώνας ξεκινά με τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον ποδοσφαιριστή της ροδίτικης ομάδας που σκοτώθηκε χθες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

1′  Εναρξη του αγώνα. 

10′ Συμπληρώνεται το πρώτο δεκάλεπτο. Κάπως πιο δυνατά δείχνει να έχει μπει το Σουφλί, αλλά χωρίς σοβαρή φάση μέχρι στιγμής.

11′  Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για το Σουφλί. Γύρισμα Δαμιανίδη μέσα από την περιοχ , εντυπωσιακή επέμβαση όμως από τον Παγωνίδη.

20′ Ατομική προσπάθεια Μουρλόγλου, μόνος από πλάγια θέση έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε παράλληλα προς την εστία.

30′  Εχει εξισορροπήσει πλέον το παιχνίδι, που είναι κλειστό μεν και παίζεται κυρίως στο κέντρο.

45′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου σαρανταπενταλέπτου: Εβρος Σουφλίου – Παύλος Μελάς Κουτσού 0-0.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

56′΄ Αλλαγή για το Σουφλί. Τέμπερης στην θέση του Λαζαρίδη.

60′ Συμπληρώθηκε μια ώρα αγώνα, το 0-0 εξακολουθεί να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, που παίζουν σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Πλέον η μπάλα βαραίνει, αφού στενεύουν τα περιθώρια να διορθωθεί το όποιο τυχόν λάθος.

67′  Γκολ για το Σουφλί. Σεντρα φαουλ του Εμρέ, κεφαλιά Δαμιανίδη, πλασέ Εφραιμίδης στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ. Εβρος Σουφλίου – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-0.

73′ Αναγκαστική αλλαγή για το Κουτσό. Βγαίνει ο Μπατζιος και μπαίνει ο Μιλοφρός . Αλλαγή και για τον Έβρο. Βγαινει ο Λίτσκας και μπαίνει ο Λύτρας.

75′  Κατρανίτσας ωραία κούτρσα από τα αριστερά, κεφαλιά Λύτρα στην πτώτη του επαφή με την μπαλα, εντυπωσιακή εμέμβαση Παγωνίδη

77′  Δεύτερη αλλαγή για Κουτσό. Βγήκε ο Μπουργόγλου, μπήκε ο Κυριακούδης

82′  Αλλαγή για τον Εβρο. Εξω ο Δαμιανίδης, στην θέση του ο Μπακιρτζής

90′  Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+4′  Μεγάλη φαση για το Κουτσό, που σε εκτέλεση κόρνερ κάνει την καρφωτή κεφαλιά αλλά δεν βρίσκει δίχτυα και αποτυγχάνει να ισοφαρίσει.

90+5′   Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Εβρος Σουφλίου – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-0. Οι κυπελλούχχοι ΕΠΣ Εβρου δύσκολα προκρίνονται στην επόμενη φάση.