Άλλαξαν ξανά οι ώρες των αγώνων μπαράζ της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, άλλαξαν οι ώρες έναρξης των τριών πρώτων αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Volley League που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας και θα συμμετέχει σε αυτούς η ΑΕΚ, η Παναχαϊκή και ο ΑΟ Ορεστιάδας.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι όλα τα ματς θα αρχίσουν στις 7.30 το βράδυ, ώρα που μέχρι στιγμής διατηρείται για τα δύο επόμενα τουρνουά σε Πάτρα και Ορεστιάδα, πλέον υπάρχουν αναρτημένες άλλες ώρες έναρξης για το πρώτο τουρνουά της Αθήνας.

Έτσι, στην πρεμιοέρα της Παρασκευής (12/4) η Ορεστιάδα θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στις 8.15 το βράδυ. Ο δεύτερος αγώνας του ΑΟΟ με την Παναχαϊκή θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/4) στις 5.45 το απόγευμα, δηλαδή οι θρακιώτες παίκτες δεν θα έχουν καν 20 ώρες για να ξεκουραστούν.

Τέλος, ο αγώνας ΑΕΚ – Παναχαϊκής την Κυριακή (14/4) θα ξεκινήσει στις 4.30 το μεσημέρι, ώστε να μπορούν να πάνε φίλαθλοι της ΑΕΚ που τυχόν θα θελήσουν αμέσως μετά να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ για τον κρίσιο ματς της ποδοσφαιρικής τους ομάδας απέναντι στον Πανθρακικό.