Υποσχέσεις για το μέλλον από τα κορίτσια της Ορεστιάδας

 

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης
Με νίκη ολοκλήρωσαν την φετινή αγωνιστική περίοδο οι γυναίκες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Οι «πράσινες» του Νίκου Αντωνιάδη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής επικράτησαν στο Σουφλί με 3-1 του Έβρου και κατέλαβαν την 4ηθέση στην βαθμολογία του Δ Ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Στο τελευταίο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε οι «πράσινες» παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο σετ, στη συνέχεια κατάφεραν να αντιδράσουν και με το 1-3 να πάρουν τη νίκη που ήταν η 7η στο πρωτάθλημα και να δείξουν πως το μέλλον τους ανήκει.
Η νίκη αυτή έφερε τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και με την αισιοδοξία πως η επόμενες χρονιές θα είναι καλύτερες αφού η φετινή έβαλε τις βάσεις και κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Αντωνιάδης μιλώντας στο Orestiadavolley για τον αγώνα με το Σουφλί υπογράμμισε «Τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή χρόνια, με μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας. Όλα τα κορίτσια παίξανε πολύ καλά και συγκεντρωμένα και εκτός από το πρώτο σετ που μπήκαν σφιγμένες τα υπόλοιπα τα πήραμε σχετικά εύκολα απέναντι σε μια καλή νεανική ομάδα το Σουφλίου».
Όσον αφορά το απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου ο Αντωνιάδης έδειξε αρκετά ικανοποιημένος, τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται. «Η χρονιά φέτος ήτανε δύσκολη, αφού αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και η αρχή δεν έγινε με τους καλύτερους οιωνούς! Παρ’ όλα ταύτα καταφέραμε να κάνουμε 7 νίκες σε 14 παιχνίδια και να κερδίσουμε 3-4 νέα κορίτσια για του χρόνου. Ευχαριστώ τις αθλήτριες μου για την πετυχημένη χρονιά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν» δήλωσε ο Νίκος Αντωνιάδης και συνέχισε «Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Έφορο των γυναικών Κο Στογιαννίδη ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα μας και έκανε τα πάντα για αυτή την ομάδα. Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν έχουμε βάλει ακόμα συγκεκριμένο στόχο, αλλά σίγουρα ο πήχης θα ανέβει»
 
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ                      42
2.ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ              28
3.ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ              27
4.ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ              22
5.ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ                    18
6.ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ           17
7.ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ                      3
8.ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ                 -22