Βασίλη Παπακωνσταντίνου φέρνει ο… Πανθρακικός

Στην Κομοτηνή θα εμφανιστεί το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική εμφάνιση στο El Clasico, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη.

Βέβαια, αυτή θα είναι η δεύτερη από μια σειρά τριών εμφανίσεων του κορυφαίου τραγουδιστή στην Θράκη. Την Πέμπτη θα παίξει στο Μυλος Stage του Διδυμοτείχου και το Σάββατο θα βρίσκεται στο Νότος Music Stage της Αλεξανδρούπολης.

Κατά συνέπεια, η περιοδεία έχει προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει καμία σχέση με προσπάθεια προσέγγισης του φοιτητικού κοινού μετά το περιστατικό που έγινε με τον φοιτητή σε άλλο μαγαζί ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού.

Αφενός πρόκειται για δυο διαφορετικές επιχειρήσεις το Avant Gard και το El Clasico, ετερον εκάτερον αν συμπίπτει η ιδιοκτησία τους στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού, αφετέρου η Βασίλης είχε προγραμματιστεί πολύ καιρί πριν να ανέβει.

Και λογικά , δυο μέρες πριν το ματς – τελικό του Πανθρακικού με την ΑΕΚ, θα τραγουδήσει και το περίφημο “Ελλάς, Ελλάς, τι θα γίνει φίλε μου με μας”, ένα από τα πιο αθλητικά τραγούδια όλων των εποχών. “Η εξέδρα πλημμυρίζει, γίνεται χαμός σε κάθε γκολ, μα το ντέρμπι είναι στημένο, και από πριν ξεπουλημένο, και εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ…”