To thrakisports σας στέλνει στο Εθνικός-Ολυμπιακός!

Το thrakisports και ο ραδιοφωνικός σταθμός Maximum σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης τον ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος βόλεϊ ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ολυμπιακό.

Τι πρέπει να κάνετε; Τρία απλά βήματα.

Πρώτον, να κάνετε like στην σελίδα του thrakisports στο facebook (αν δεν έχετε κάνει ήδη). Για να μην μπερδευτείτε, μπορείτε απλά να πάτε από εδώ που είστε τώρα στο κουτάκι πάνω δεξιά που αναφέρει την λέξη «facebook» και να πατήσετε «like». Το να μας έχετε κάνει likeστο facebook είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε οποιονδήποτε από τους διαγωνισμούς που διοργανώνει του thrakisports.

Δεύτερον, να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό Εθνικός – ΟΣΦΠ» όπου θα μας αναφέρετε το όνομά σας, το τηλέφωνό σας (κατά προτίμηση κινητό), τον αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και θα μας απαντάτε στο εξής απλό ερώτημα: «Ποιος παίκτης από την νυν ομάδας του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης».

Τρίτον, να παρακολουθήσετε το πρωί της Τετάρτης την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης «Maximum 93,6». Κατά την διάρκεια της εκπομπής, θα γίνει η κλήρωση μεταξύ όσων θα έχουν στείλει e-mail απαντώντας σωστά στο ερώτημα που θέτουμε και παράλληλα θα έχουν κάνει like στην σελίδα του thrakisports στο facebook. Συνολικά δύο τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν από μία πρόσκληση για τον μεγάλο αγώνα μέσω του διαγωνισμού του thrakisports.

 
Παράλληλα όμως, ο ραδιοφωνικός σταθμός θα κληρώσει και άλλες προσκλήσεις, συνολικά δέκα, μεταξύ των ακροατών που θα ακούν εκείνη την ώρα και θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό τηλεφωνικά. Κατά συνέπεια, συμμετέχοντας και στους δύο διαγωνισμούς του thrakisports και του Maximum, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Γιατί το thrakisports και ο Μaximum ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας στέλνουν το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο για τον πιο ιστορικό αγώνα του Εθνικού τα τελευταία 30 χρόνια…