Καστσελάν: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

 

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αισιόδοξος για την παραμονή του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Μλάντεν Καστσελάν. Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ο Μλάντεν Καστσελάν, τόνισε ότι εξαρτάται από τον Πανθρακικό η παραμονή στην κατηγορία.

Επισήμανε ότι θα είναι κρίμα για τον Πανθρακικό να υποβιβαστεί καθώς θεωρεί ότι η ομάδα της Κομοτηνής αξίζει να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση.

 

“Δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου. Ευτυχώς τα καταφέραμε και νικήσαμε τον ΟΦΗ, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική με την Κέρκυρα που έχει ήδη υποβιβαστεί. Αν πάρουμε τέσσερις βαθμούς θα σωθούμε σίγουρα. Δεν νομίζω πως ο Άρης μπορεί να κάνει δύο νίκες. Μπορεί να είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και να απειλείται με χρεοκοπία αν υποβιβαστεί, αλλά τώρα όλα εξαρτώνται από μας.

Έχουμε καλή ομάδα που αξίζει να διεκδικεί υψηλότερες θέσεις. Δυστυχώς, όμως, κάναμε κάποιες ήττες σε αγώνες που παίξαμε καλά. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Θα είναι κρίμα να πέσουμε, γιατί είμαστε ομάδα με δυνατότητες. Έχουμε όμορφο γήπεδο και προπονητικό κέντρο, ενώ οι συνθήκες είναι άριστες”.

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό ο Καστσελάν τόνισε: “Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα πάμε παρακάτω από τη στιγμή που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που ξεχωρίζει και έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα”.