Βόμβα Πανόπουλου: «Χαμηλή ποιότητα η Ξάνθη»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Από την αρχή της σεζόν ο στόχος της Skoda Ξάνθης ήταν η έξοδος στην Ευρώπη, όπως υποστήριξε ο Χρήστος Πανόπουλος. Επομένως, όπως εμμέσως πλην σαφώς συνάγεται, τυχόν μη έξοδος στην Ευρώπη θα είναι… αποτυχία.

Ο μεγαλομέτοχος της θρακιώτικης ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena» και προκάλεσε αίσθηση υποστηρίζοντας πως το επίπεδο ποιότητας της ομάδας είναι χαμηλό, ενώ παράλληλα, ανέφερε πως πλέον άπαντες στο «συγκρότημα» της Θράκης κοιτούν την έξοδο στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης μίλησε για:

Την πορεία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι εντυπωσιάζει η Ξάνθη, παίρνει κάποια αποτελέσματα εκτός έδρας και πάει καλά. Με την τύχη μπορείς να πάρεις κάποια παιχνίδια αλλά όχι όλα. Η ομάδα είναι σε χαμηλό επίπεδο από πλευράς ποιότητας».

Το αν ήταν από την αρχή στόχος η έξοδος στην Ευρώπη: «Ο στόχος από την προετοιμασία κιόλας ήταν αυτός. Και λόγω της κατάστασης των άλλων ομάδων ο στόχος ήταν αυτός. Δεν είχαμε διώξει παίκτες, δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές οπότε ήταν λογικό να μιλάμε για Ευρώπη. Κάποια στιγμή παίζαμε για την κατηγορία αλλά το ξεπεράσαμε αυτό. Μέχρι πριν λίγο βγήκε από το μυαλό μας η Ευρώπη. Τώρα έτσι που ήρθαν τα πράγματα, αν έρθει καλώς να έρθει. Θα ήμουν τρελός αν έλεγα κάτι διαφορετικό μετά τη νίκη κόντρα στον Αστέρα. Θα ήταν σαν να μην θέλω το καλό της ομάδας μου».

Το ενδεχόμενο να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη: «Θα δώσουμε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και της Ξάνθης, σε όσους είναι μέλη, αλλά με μια αυστηρή προϋπόθεση. Για αυτό το γήπεδο δουλέψαμε αρκετά χρόνια και πληρώσαμε το κάθε τι έχει να κάνει με αυτό. Τα πληρώνουμε από την τσέπη μας. Για αυτό το λόγο ο καθένας θα έχει την ταυτότητά του μαζί του. Μόνο έτσι θα μπει στο γήπεδο. Αυτό που είναι αυτονόητο παντού, θα το κάνουμε εμείς τώρα. Υπάρχουν τουρνικέ και ο καθένας μπαίνει με την κάρτα του. Αυτή είναι η θέση η δική μου άρα και της Ξάνθης. Θα δώσουμε ότι μας ζητήσει ο επίσημος Άρης. Η χωρητικότητα της θύρας των επισήμων είναι γύρω στις 1200-1300 θέσεις».

Τη διαιτησία: «Δεν έχει δώσει τόσα δικαιώματα όσο άλλες χρονιές. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν ξέρω αν συμβαδίζει με την άποψη του κόσμου.

Τις ανακοινώσεις του στο ημίχρονο: «Εμένα έβραζε η ψυχή μου και το έκανα. Ήμουν τρελαμένος. Ξέρω ότι ήταν κακό αλλά το έκανα. Δεν με απασχολεί αν το μαθαίνουν οι διαιτητές στο ημίχρονο».

Το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας της διοργανώτριας αρχής: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Εγώ πρόεδρος στη Superleague δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Δεν συμμετέχω. Ο Γιάννης Μώραλης κάνει μια συνετή προσπάθεια. Πρέπει να έχεις χρόνο και όρεξη για να ασχοληθείς με αυτό. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να σπάζουμε αυγά για να κάνουμε την ομελέτα».

Τις φήμες που θέλουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να αναλαμβάνει την προεδρία του συνεταιρισμού: «Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιο είναι το σκηνικό για την προεδρία. Είναι πάντως μια προσωπικότητα που έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Θα μπορούσε να βοηθήσει».