Τελειώνει ο Λίνεν, πριν τον «τελικό» με Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Ξενάκης

–  Η εμφάνιση της Ένωσης ήταν αποκαρδιωτική, δεν άφησε καμία ελπίδα ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών που ακολουθούν και τα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς φέρνουν στην πόρτα της εξόδου τον Γερμανό προπονητή.

Ο Λίνεν, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον της ΑΕΚ, τα έκανε “μούσκεμα” στην επιλογή της ενδεκάδας ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήθελε να βάλει στο βασικό σχήμα τους Αναστασόπουλο και Φουρτάδο, αλλά τον συγκράτησαν οι συνεργάτες του από μια τέτοια επιλογή με υψηλό ρίσκο.

Το κλίμα για τον Λίνεν είναι βαρύ, και στη διοίκηση της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τον τρόπο που ο Λίνεν κατέβασε την ομάδα στα Γιάννινα, αφήνοντας εκτός ποδοσφαιριστές όπως ο Ανάκογλου.

Στο τέλος του αγώνα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα Γιάννινα, ο Λίνεν τα “έχωσε” στους Φέτση και Μητρόπουλο ενώ στη συνέντευξη Τύπου δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

Όλα αυτά συνηγορούν πως ο Λίνεν μετράει ώρες στην Ένωση, ενώ οι πρώτες σκέψεις για τον αντικαταστάτη του έχουν γίνει ήδη με το όνομα του Ντανιέλ Μπατίστα να έχει πέσει στο τραπέζι…

 

Ο Γιάννης Ξενακης είναι δημοσιογράφος του «Live Score» και αρθρογράφος του site «Contra.gr» με καταγωγή από την Σαμοθράκη. Στέλεχος του αθλητικού τμήματος της «Ελευθεροτυπίας» για πάρα πολλά χρόνια, θεωρείται από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενώ έχει ιδιαίτερη τρέλα (και γνώσεις) για το διεθνές ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα το γερμανικό. Το παρόν κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση του ρεπορτάζ του στο «http://www.contra.gr».