Tο τουρνουά των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης.

Στον μεγάλο τελικό που φιλοξενήθηκε στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για την σεζόν 2012-2013 κατέκτησαν οι Πρόσκοποι που νίκησαν με 66-42 την Φιλοπρόοδο Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ). Οι Πρόσκοποι είχαν πάρει από την αρχή του τελικού το προβάδισμα και ήδη προηγούνταν από το ημίχρονο με 41-19.

Μία ημέρα πριν οι Πρόσκοποι είχαν αποκλείσει στον ημιτελικό την Γέφυρα και η ΦΕΞ επικράτησε έναντι του ΧΟΞ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν στο «Κουτί Αγάπης» πήγαν στον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα Ν. Ξάνθης.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι: οι Ανεπρόκοποι, οι Απαράδεκτοι, οι Βάτραχοι, η Γέφυρα, οι Εβρίτες, οι Εμπυρογνώμονες, οι Πρόσκοποι, η ΦΕΞ και ο ΧΟΞ. Επίσης, οι «Ανεπρόκοποι» αν και δε συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα, ενίσχυσαν γενναία το «Κουτί Αγάπης».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της «ιερής» προσπάθειας, την οποία το thrakisportsστήριξε, όπως κάνει με όλες τις αθλητικές δράσεις στην Θράκη…