O νικητής που θα ταξιδέψει στο Γαλατασαράι – Ρεάλ

Πραγματοποιήθηκε στις 10.00 το πρωί η κλήρωση για τον τυχερό που θα ταξιδέψει αύριο Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη και θα παρακολουθήσει από κοντά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Γαλατάσαράι και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνολικά 28 άτομα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, αλλά μόνον οι 19 από αυτούς μπήκαν στην κληρωτίδα καθώς οι υπόλοιποι δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές (είτε δεν είχαν δώσει σωστή απάντηση και βασικά δεν είχαν καν δώσει απάντηση είτε δεν είχαν κάνει like στο γκρουπ του thrakisports στο facebook, που ήταν απαραίτητες προϋποθέσεις για συμμετοχή στον διαγωνισμό).

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες απάντησαν είτε τον αλεξανδρουπολίτη Ντέμη Νικολαΐδη στο περίφημο 3-3 της ΑΕΚ με την Ρεάλ είτε τον ξανθιώτη Χρήστο Μαλαδένη στον ίδιο αγώνα. Κανείς δεν βρήκε τον επίσης ξανθιώτη Αντώνη Αντωνιάδη, που σύμφωνα με κάποιες πηγές (Αθλητική Ηχώ) είχε σκοράρει το μοναδικό τέρμα του Παναθηναϊκού στο ισόπαλο με σκορ 1-1 φιλικό παιχνίδι με την Ρεάλ το 1970, πριν ξεκινήσει η ομάδα του Φέρεντς Πούσκας την ξέφρενη πορεία της μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ.

Στην κληρωτίδα μπήκαν όλοι όσοι απάντησαν σωστά και είχαν κάνει like, συνολικά 19 άτομα. Η κλήρωση έγινε στις 10.00 το πρωί στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Ράδιο Μάξιμουμ και τυχερός αναδείχθηκε ο Αλί Χουσεΐν (Νο 10) που θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Θράκη ως την Κωνσταντινούπολη, θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τον αγώνα και θα επιστρέψει αμέσως μετά από αυτόν πίσω. Ως αναπληρωματικός κληρώθηκε ο Ιωάννης Δασκαλίνας (Νο 5), σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσει ή αρνηθεί το έπαθλό του ο πρώτος νικητής.

Η ομάδα του thrakisports ανέλαβε να επικοινωνήσει με τον τυχερό και τον αναπληρωματικό του, για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν το εισιτήριο και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους. Όσοι πάντως έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και δεν κέρδισαν, δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Αποκτούν προβάδισμα έναντι άλλων υποψηφίων σε μελλοντικούς διαγωνισμούς που θα κάνουμε και ενδεχομένως θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Το thrakisports ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Οπαδών της Γαλατάσαράι που λειτουργεί στην Θράκη για την πολύτιμη βοήθειά του ώστε να εξασφαλιστεί το εισιτήριο του αγώνα και η μετακίνηση προς την Κωνσταντινούπολη. Το thrakisports, πάντα κοντά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας, θα καλύψει από κοντά και αυτό το σημαντικό παιχνίδι με πλούσιο φωτορεπορτάζ και έμφαση φυσικά στους θρακιώτες που θα βρίσκονται εκεί και κυρίως τον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού μας. Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τέρματα του Χρήστου Μαλαδένη και του Ντέμη Νικολαΐδη στο ιστορικό ματς ΑΕΚ – Ρεάλ 3-3 στις 2 Οκτωβρίου του 2002…

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/l8lgDuSNjiI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]