Ηττες για Ξάνθη και Πανθρακικό στους Κ20

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

Με ήττες συνέχισαν στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας οι δύο ομάδες της Θράκης, για την 28η αγωνιστική. Στον αγωνα του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, που προηγήθηκε της σημαντικής αναμέτρησης τωνβ ανδρικών ομάδων, οι Κτήρες έφυγαν νικητές με 0-3 από την Κομοτηνή.

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, συνέχισε με ήττα στο Πρωτάθλημα Υποδομής της Σούπερ Λίγκα Κ20 από τον ουραγό της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Βολονάκης από την άλλη, ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά και όπως φάνηκε μέσα στο γήπεδο της Κομοτηνής, αποδείχθηκε πετυχημένη, καθώς οι νεαροί παίκτες του έπαιξαν με ενθουσιασμό και με πάθος για τη νίκη.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Χατζάκης στο 58′, Βλαχάκης στο 81′ και Μπαμπουλάκης στο 90′, δηλαδή όλα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτά ο ΟΦΗ πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα Κ20  πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση που ικανοποίησε τους ιθύνοντες της ομάδας. Αντίθετα, η ομάδα της Κομοτηνής σαφώς και δεν πρέπει να παραβλέψει τις σημαντικές νίκες που έχει σημειώσει στο Πρωτάθλημα και στους δύο αγώνες που απομένουν θα πρέπει να υπερασπιστεί τους κόπους της χρονιάς με καλύτερες εμφανίσεις.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Ζόραν Στοΐνοβιτς), Αθανασιάδης, Ζδράβος- Ρίζος, Σιδηρόπουλος, Ζούλης (62΄ Γαλάνης), Πόπτσης, Νικολαΐδης, Μουστάκας, Φωτιάδης (77΄ Μαμούτ), Βασιλακάκης, Σαρηγιαννίδης (73΄ Καγιάογλου), Τσανακτσόγλου.

ΟΦΗ: (Βολονάκης), Γιαγκιόζης, Αδαμάκης, Μπαμπουλάκης, Φάζος, Δαμιανάκης, Μπάμπης, Μπολάκης (89΄ Κουκάκης), Παπαδιός, Σακλαμάκης (56΄ Ξεροβασιλάς), Βλαχάκης, Χατζάκης (77΄ Γαργανουράκης).

Μία ημέρα πιο πριν, το πρωί του Σαββάτου,  η ομάδα Νέων Κ20 του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ξάνθης εχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, sto 28′ kai to 58′. Ετσι ο Αστέρας υποχρέωσε την Skodaστην τρίτη της συνεχόμενη ήττα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χερίδης): Λαδάς (7’ Κοντοπίδης), Σβίγγος, Αδάμος, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Αρώνης, Τσόφλιος (60’ Καρυδόπουλος), Βαλκάνος, Γκαιδατζής (76’ Δήμας), Τογρού, Μπακασέτας

ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ζαρόπουλος, Λασπατζής (76’ Στεπανιάν), Νικ. Κούτρας, Πατσατζόγλου, Παπαδιώτης, Ελληνίδης, Γούλας, Κάλφας (46’ Ορφανίδης Λ.), Αλεξ. Κούτρας, Μπαρέττας (55’ Ορφανίδης Π.), Βαλαβανόπουλος.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από αυτό το παιχνίδι…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/OVK9ZMckR3A?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]