Ισοπαλία για τον Πανθρακικό, ήττα για την Ξάνθη στους Κ17

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δεν τα κατάφερε η εφηβική ομάδα της Skoda Ξάνθη στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Τριανδίας. Ο Άρης επικράτησε με 3-1 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι μιας και οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο final four για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα γίνουν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στις 11-12 Μαΐου.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 25’ και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους κάνοντας το 2-0 ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Ζώτος έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους μειώνοντας σε 2-1. Ο Άρης πέτυχε όμως στο 55’ και τρίτο γκολ με τον Μπουνταγκίδη να κερδίζει πέναλτι στο 60’ αλλά τον Λαζαρίδη να αστοχεί χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει εκ νέου το σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταμάτης Μολιχιτούδης (Νικολαΐδης – Αϊναλής) της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αξιζει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Κεχαγιάς ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο μετά από διεκδίκηση της μπάλας.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Αναστασιάδης (55’ Σταθάκης), Χατζηλαζαρίδης, Κεχαγιάς (15’ λ.τ. Βαφειάδης), Θεοδωρίδης, Προύντζος, Μήττας (75’ Ξενόπουλος), Ζώτος, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Ντούφας (65’ Λαμπάκης), Μπαντάκ Σ. (60’ Αντωνιάδης).

Την ίδια ώρα, η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού αγωνίζονταν στα Γιάννενα, σε μια αναμέτρηση επίσης για την 5η αγωνιστική του 4ου γύρου που έληξε χωρίς νικητή. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεμενετζή έδειξαν από την αρχή του αγώνα σοβαρό πρόσωπο και με καλή τακτική κατάφεραν να θέσουν τις προϋποθέσεις για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή βρίσκεται μαζί με την ομάδα της Βέροιας στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα της Ημαθίας σε μια αναμέτρηση που θα είναι η τελευταία επίσημη για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Βαλτάς, Παπαγεωργίου Στ., Ζωγράφος, Βένος (46′ Νούγιας), Μάγκος, Σπαλιάρας (66′ Μάντζος), Μερκουριάδης (85′ Παπαγεωργίου Τ.), Τσιρώνης, Τσόδουλος (61′ Λιάρος), Πότσης, Σιούλας (46′ Μπιστιόλης).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Τσαγκαλίδης, Δημητριάδης, Μουζασβίλι, Φουρκάν, Μανδήλας, Θωμάς (92′ Τζεμ), Μουζακίδης, Τσικλαούρι (85′ Τζατζανάς), Κοροσιάδης (68′ Ίτσας), Παπαδόπουλος (89′ Κουτσουκανίδης).