Έτοιμη για την διάκριση η ομάδα μπάσκετ του ΔΠΘ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Αρχίζει την Τρίτη 9 Απριλίου η τελική φάση του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχει και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό της Κοζάνης έως και τις 11 Απριλίου.

Όπως αναφέρει ο paratiritis-sports, μαζί με το Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχουν ακόμα το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το ΤΕΙ Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Λάρισας. To ΔΠΘ ξεκινά παίζοντας απέναντι στο ΤΕΙ Λάρισας, στις 4.00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Κοζάνης.

Την αποστολή για το ΔΠΘ απαρτίζουν οι: Μουράτ Τσαούς και Νίκος Πισμίσης της ΑΕ Κομοτηνής, οι Μιχάλης Σταματέλος, Δημήτρης Πανταζής, Γιώργος Σκεμπής, Ανδρέας Μπεκρής, Δημήτρης Μήτσου, Βασίλης Στασινόπουλος και Αποστόλης Σακάρης του ΓΑΣ Κομοτηνή καθώς καιο Γιώργος Θεοδωρίδης των Τιτάνων Δράμας.

Σημαντικές είναιν οι απουσίες του Σταύρου Χονδρόπουλου του ΠΑΟΚ και του τραυματία πλέι μέικερ του ΓΑΣ Κομοτηνή Σαδήκ Χατζημεμέτογλου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Αλέκος Καρυπίδης, που επέστρεψε στους πάγκους για χάρη της πανεπιστημιακής ομάδας.