Το τρίτο ημίχρονο από το ματς Πανθρακικός -ΟΦΗ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Πάυλος Δερμιτζάκης μετά την νίκη του Πανθρακικού επί του ΟΦΗ  με 3-1, τονίζοντας πως μπορεί να χρειαστούν παραπάνω από 34 βαθμοί για τις ομάδες που θέλουν να παραμείνουν στη κατηγορία.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, όπως και όσα ακολουθούν. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά παραμονής. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ παρά τις απουσίες του, είναι μια καλή ομάδα και μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Σημειώσαμε τρία γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και ο ΟΦΗ μας απείλησε μόνο στη φάση του γκολ που πέτυχε. Κρατάμε τη νίκη, πήραμε μια βαθιά ανάσα, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία», είπε αρχικά ο Δερμιτζάκης.

Σε σχέση με τις εκτιμήσεις του αναφορικά με το μέλλον, ο καβαλιώτης τεχνικός τόνισε: «Τα πράγματα έχουν μπλέξει για όλες τις ομάδες και χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί, ώστε να είμαστε ασφαλείς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και συγχαρητήρια στον Γιάννη Πετράκη. Ο ΟΦΗ και ο Πανθρακικός είναι δύο ομάδες που αξίζουν να μείνουν στην κατηγορία. Το όριο παραμονής το είχα θέσει πριν περίπου 2 μήνες στους 33-34 βαθμούς. Πλέον ίσως να χρειαστούν παραπάνω από 34 βαθμοί, μετά και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων».

Από την πλευρά του, ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης, που πρόσθεσε ότι η ομάδα του εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της. «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου μέχρι την αποβολή του Μακρή. Ουσιαστικά χωρίς πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, βρεθήκαμε να δεχτούμε τρία γκολ. Όσο παίζαμε με 11 παίκτες είχαμε καλή εικόνα, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Ρισκάραμε στη συνέχεια και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν πέναλτι η ανατροπή του Παπαδόπουλου. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που είναι τελικός. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Πανθρακικού για την άψογη φιλοξενία».

Από πλευράς παικτών του Πανθρακικού, μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν στη μεικτή ζώνη οι δύο αργεντίνοι του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο και ο Αντριάν Λουσέρο. «Ξέραμε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, προηγηθήκαμε σχετικά γρήγορα, αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε και σε γενικές γραμμές ήμασταν πολύ καλοί. Πλέον κοιτάμε τα δύο παιχνίδια που απέμειναν, προκειμένου να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία», είπε ο Μουνάφο, ενώ ο Λουσέρο πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα να πάρουμε αυτή τη νίκη. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Συνεχίζουμε με στόχο τη νίκη στα παιχνίδια που απέμειναν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σοφιάν Σερφά, θέλωντας να «πειράξει» τους αργεντίνους, κατέβασε τα παντελόνια τους καθώς οι συμπαίκτες του μιλούσαν στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, σκορπώντας το γέλιο σε όλους όσους είδαν το περιστατικό.

Από πλευράς ΟΦΗ μίλησαν για την αναμέτρηση οι Στέφανος Γουναρίδης και Χρήστος Μπούρμπος. Αμφότεροι τόνισαν ότι η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε σε κακή ημέρα. «Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε σωστές αντιδράσεις και  γνωρίσαμε μία δίκαιη νίκη», είπε ο Γουναρίδης ενώ ο Μπούρμπος σχολίασε: –