Οι αγώνες των μικρών ομάδων του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Πέρα από τη μεγάλη ομάδα που δίνει ματς ζωής ή θανάτου με τον ΟΦΗ, τις δικές τους μάχες δίνουν την Κυριακή οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανθρακικού που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League. 

Το συγκρότημα του Ζόραν Στοίνοβιτς υποδέχεται στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο του Κοσμίου τον ΟΦΗ που βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Πανθρακικού που πραγματοποιούν εξαιρετικό δεύτερο γύρο έχουν ως στόχο την κατάκτηση των βαθμών της νίκης και το πλασάρισμα τους στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 10η θέση με 35 βαθμούς έχοντας 2 αγώνες λιγότερους.

Την ίδια ώρα,  η Κ17 του Πανθρακικού θα βρίσκεται  στα Γιάννινα και θα αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα 2012-2013. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή βρίσκεται στην 6η θέση του 2ου ομίλου με 18 βαθμούς και αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ που βρίσκεται 2 θέσεις πιο πάνω και έχει  6 βαθμούς περισσότερους. Όπως και η συνάντηση των Νέων, ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 11:00.