Με Σιδηρόπουλο επιστρέφει ο Εθνικός στη Θράκη

Αποστολή στην Αθήνα: Γιώργος Πανταζίδης

–  Με τον αρχηγό του Άκη Σιδηρόπουλο να είναι μαζί, ταξιδεύει πίσω στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Κυριακή ήταν ημέρα ηρεμίας και ξεκούρασης των παικτών στο ξενοδοχείο Galaxy της Παραλιακής, στην Αθήνα. Άλλωστε, η πτήση για το αεροδρόμιο Δημόκριτος είχε προγραμματιστεί για τις 9.00 το βράδυ από το Ελευθέριος Βενιζέλος και η άφιξη ουσιαστικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Στις τάξεις των Εβριτών επικρατεί η πεποίθηση ότι χάθηκαν δυο μεγάλες ευκαιρίες, αφού ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν είναι άτρωτος αλλά στα κρίσιμα σημεία ο Εθνικός δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ωστόσο όλοι ελπίζουν ότι στο κατάμεστο Κλειστό Αλεξανδρούπολης ο Εθνικός μπορεί να κερδίσει τους ερυθρολεύκους, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σημαντικό είναι ότι με την αποστολή επιστρέφει και ο αρχηγός της ομάδας Άκης Σιδηρόπουλος, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκονταν στην Αθήνα τις τελευταίες εβδομάδες χάνοντας τις προπονήσεις. Κινδύνευε να μην είναι παρών, αλλά τελικά εξασφαλίστηκε την τελευταία στιγμή η πολυπόθητη άδεια και ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αλεξανδρούπολη…