Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της ΕΠΣ Εβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (6/4, 16:30) το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο πρωτοπόρος Ορέστης Ορεστιάδας θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού οι Μεταξάδες αποχώρησαν από το πρωτάθλημα, και πλέον θα θέλει μόλις ένα βαθμό στους δύο τελευταίους αγώνες με Διδυμότειχο εντός και Άβαντα εκτός προκειμένου να αναδειχθεί και τυπικά πρωταθλητής εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία. Ωστόσο αυτό μπορεί να συμβεί από το Σάββατο, αν υπάρξει στραβοπάτημα του δεύτερου της βαθμολογίας Άλεξ.

Το Άλεξ, μετά την οδυνηρή απώλεια βαθμών κόντρα στον Εθνικό το προηγούμενο Σάββατο, που το άφησε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, υποδέχεται τις Καστανιές με αποκλειστικό στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις αμυδρές ελπίδες του για την κατάκτηση της πρωτιάς. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας του, όμως, στον αυριανό αγώνα, ο Ορέστης θα βγει πρώτος και θα αναδειχθεί από τώρα πρωταθλητής.

Η Καππαδοκία, η οποία μετά την ήττα στην Ορεστιάδα έχασε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση, αντιμετωπίζει στα Ρίζια την τοπική ομάδα θέλοντας μια νίκη γοήτρου. Ο Εθνικός, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο δεύτερο γύρο, φιλοξενείται από τον Άβαντα θέλοντας να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν. Τέλος, στην Άνθεια η Ένωση υποδέχεται τον Απαλό θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στις Καστανιές.