Κύριοι της διοίκησης του ΤΑΠ Εθνικού, τι λέτε για αυτό;

Κύριοι της διοίκησης του ΤΑΠ Αλεξανδρούπολης, τι έχετε να πείτε για αυτό; Είναι το επίσημο γκρουπ του ΤΑΠ Εθνικός στο facebook!

Είναι δυνατόν να “διαφημίζει” την live μετάδοση συγκεκριμένου site, που το μόνο που κάνει είναι να αναφέρει το σκορ της αναμέτρησης και απλά ένα μικρό σχόλιο στο τέλος κάθε σετ;

Και εντάξει, εμάς δεν “γουστάρουν” να μας προβάλουν, το έχουμε καταλάβει αυτό! Παρά την δεδομένη προβολή που κάνουμε στον Εθνικό, στον οποίο βρισκόμαστε κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως και σε όλες τις ομάδες της Θράκης.

Να μην πάρουν όμως το link του live ούτε από το site του volleynews.gr, που αποτελεί χορηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και διαφημίζεται στα σορτσάκια της ομάδας;;; Δίπλα μας είναι τα παιδιά και γράφουν.

Τόσο απροκάλυπτα πια; Πρόεδρε Τζίμα, κύριε Φλετούρη που συνοδεύετε την ομάδα και αγωνιάτε στον πάγκο, τι έχετε να πείτε για αυτό; Δεν είναι κρίμα; Εμείς πάντως, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να πανηγυρίζουμε για την δεδομένη επιτυχία του Εθνικού να φτάσει στην τετράδα και να βγει Ευρώπη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here