Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ημιτελικό

Αποστολή στην Αθήνα: Γιώργος Πανταζίδης

–  Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη μεγάλη μάχη του Εθνικού στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Volley League και οι αθλητές της ομάδας Αλεξανδρούπολης απολαμβάνουν στο ξενοδοχείο που διαμένουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Η αποστολή των Εβριτών έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το πρωί , με τους παίκτες να έχουν ξυπνήσει από τα χαράματα, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο που θα διαμείνουν στο «Galaxy» της Παραλιακής. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο είναι το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης για τη συμμετοχή τους στη γιορτή του βόλεϊ, όπως χαρακτήρισε τη συμμετοχή της ομάδας του στα ημιτελικά και ο ίδιος ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης.

Άλλωστε το γεγονός αυτό δεν επαναλαμβάνεται και κάθε χρόνο. Για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια ο Εθνικός καταφέρνει να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που άπαντες στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης θέλουν με τις εμφανίσεις τους να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται μέσα στους καλύτερους.

Από την άφιξη των αθλητών στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» εως και την αναχώρηση για το ξενοδοχείο στην Αθήνα, τα χαμόγελα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Μαζί και η ανυπομονησία για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του παιχνιδιού.

Σε λίγη ώρα ο προπονητής του Εθνικού θα μιλήσει στους παίκτες του και θα αναλύσει την τακτική του παιχνιδιού. Μαζί με την υπόλοιπη αποστολή ενσωματώθηκε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι και ο αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας Ακης Σιδηρόπουλος, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε μείνει όλη την εβδομάδα στην Αθήνα.

Μετά από το γεύμα, οι παίκτες θα ξεκουραστούν στα δωμάτιά τους περίπου στις 6.00 το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8.00 το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το Novasports 7 και ιντερνετικά από το thrakisports, που θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο και θα μεταδίδει live όλα όσα συμβαίνουν…