Εθνικός: Χαλαρή προπόνηση πριν τον ημιτελικό…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν από  την έναρξη των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Volley League και ο Εθνικός δηλώνει έτοιμος και αισιόδοξος για τα μεγάλα ραντεβού κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και τα ξημερώματα της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Δημόκριτος για την Αθήνα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και αρκετά λεπτά πριν την καθιερωμένη ώρα, μια και ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δεν ήθελε να «φορτώσει» τους αθλητές του. Έτσι, μετά από ένα μίνι «διπλό» έντασης, οι παίκτες δούλεψαν ελεύθερα σε σερβίς και υποδοχή και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη είναι εξαιρετικό. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, τα χαμόγελα περίσσευσαν, και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτά τα δυο παιχνίδια στου Ρέντη.

«Θα πάμε να χαρούμε τα παιχνίδια, να παίξουμε ελεύθερα , χωρίς άγχος και ότι προκύψει. Θέλουμε να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο μας» είναι τα λόγια που άκουγες συχνότερα στο κλειστό γυμναστήριο στις συζητήσεις παικτών, προπονητών και διοίκησης.

Εις αύριο τα σπουδαία. Το thrakisports θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα και θα καλύψει όλες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο των δύο πρώτων ημιτελικών αγώνων με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη…