Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης 

–  Με προπόνηση στις 8.00 το βράδυ, ώρα που θα διεξαχθούν και οι ημιτελικές αναμετρήσεις των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πέραν της γνωστής απουσίας του αρχηγού της ομάδας και βασικού της πασαδόρου Άκη Σιδηρόπουλου, άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Σάκης Μουστακίδης. Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΠ Εθνικός Γιάννης Τζίμας μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση, αλλά και ο αγαπητός σε όλους Γιώργος Φωτιάδης, ο «Γκόγκος», η περιπέτεια υγείας του οποίου έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Εθνικού για μια επιτυχημένη πορεία και στα πλέι οφ.

 «Θέλουμε να αγωνιστείτε ελεύθερα, χωρίς άγχος αφού έχετε πετύχει και με το παραπάνω  τη φετινή σεζόν. Μας ενδιαφέρει να δείξει ο Εθνικός το καλό του πρόσωπο και να παλέψει για το καλύτερο. Μπορεί ο Εθνικός να είναι το φαβορί για τους περισσότερους αλλά και εμείς είμαστε σκληρό καρύδι και δεν θα παραδοθούμε αμαχητί. Αν νομίζουν ότι ο Εθνικός θα είναι εύκολη λεία… είναι γελασμένοι. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να χαρείτε το παιχνίδια και ότι βγει. Προπαντός, να τα δώσετε όλα στον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα κυνηγήσουμε την ανατροπή στην Αθήνα» ήταν μερικά από τα λόγια που είπε στους παίκτες του Εθνικού ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας.

Από την πλευρά τους οι παίκτες εξέφρασαν πίστη και θέληση ενόψει των ημιτελικών, ενώ η προπόνηση ήταν γεμάτη ένταση και πάθος, κάτι που φανερώνει το καλό κλίμα ενόψει των προσεχών σπουδαίων αγώνων για τα ημιτελικά των πλέι οφ.

Η ομάδα θα προπονηθεί την ίδια ώρα και το βράδυ της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη και θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής. Ωστόσο, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί η μετάβαση να γίνει στις 10.00 το πρωί, τελικά θα πραγματοποιηθεί τρεις ώρες νωρίτερα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα χρειαστεί να ξυπνήσουν χαράματα για το ταξίδι και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παίξουν τον πρώτο αγώνα. Ωστόσο, επειδή το έχουν ξανακάνει, μπορεί και να αποδειχθεί μια κίνηση που θα φέρει… γούρι.