Πολιτική εκμετάλλευση της επιτυχίας του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  

– Τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ο τελικός του οποίου διεξήχθη στην Αθήνα την Πέμπτη 28 Μαρτίου εκφράζουν με επιστολές τους ο Σύλλογος Γονέων Ορεστιάδας και βουλευτές του νομού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Ορεστιάδας “συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που απ’ τα σπλάχνα αυτής της πόλης αναδύονται παιδιά με όραμα, θέληση και ιδανικά!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!”.

Μέχρι εδώ καλά. Όμως την επιτυχία θέλησαν να “πανηγυρίσουν” με δελτία Τύπου και οι βουλευτές του νομού Έβρου. Οι ίδιοι βουλευτές που με τους νόμους που ψηφίζουν εξαντλούν τα παιδιά, αυτοί που δεν βρήκαν τον χρόνο να πάνε και να παρακολοθήσουν από κοντά την προσπάθειά τους στην τελική φάση της Αθήνας, αν και έγινε μεσοβδόμαδα, σε περίοδο δηλαδή που συνήθως βρίσκονται στην πρωτεύουσα για τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Ο βουλευτής Έβρου ΝΔ Κυριάκος Γεροντόπουλος αναφέρει στο μήνυμά του τα εξής: “O Έβρος αποδεικνύει συνεχώς το αστείρευτο του ταλέντο στο να βγάζει ελπιδοφόρους ταλαντούχους αθλητές. Όταν μάλιστα πρόκειται για τα ΠΑΙΔΙΑ του Έβρου τότε μιλάμε για την πιο ΑΓΝΗ ΜΟΡΦΗ του αθλητισμού. ΤΑ ΠΙΟ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ των παιδιών του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας που προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου! Τα παλικαράκια της ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ μας νίκησαν με 1-0 στον ημιτελικό το Λύκειο Στυλίδας! Συγχαρητήρια και στους γονείς, τους δασκάλους και τους προπονητές των νεαρών αθλητών μας για τους λεβέντες που έβγαλαν!”.

Ο βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε τα εξής: “Θέλω να συγχαρώ θερμά τους μαθητές του1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας που κέρδισαν στον ημιτελικό το ΓΕΛ Στυλίδας, με 1-0,και προκρίθηκαν στον Μεγάλο Τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στον εκπαιδευτικό και προπονητή της ομάδας κ. Βενετίδη Κωνσταντίνο και στους γονείς των μαθητών που τους καθοδήγησαν και εμψύχωσαν ώστε να φτάσουν στην επιτυχία τους. Η βράβευση αυτή προβάλει το Νομό μας και μας γεμίζει υπερηφάνεια. Τους εύχομαι και η συνέχεια να είναι το ίδιο πετυχημένη και να τους δούμε σε ακόμη ψηλότερο βάθρο”.

Ο βουλευτής ΑΝΕΛ Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρει μεταξύ άλλων: “Για ακόμη μία φορά ο Έβρος απέδειξε πως είναι συνεπής στις μεγάλες αθλητικές διακρίσεις, και ιδιαίτερα όταν αυτές σχετίζονται με τμήματα υποδομών και γενικότερα τον νεανικό αθλητισμό. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας που μετά από αγώνα με το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στον τελικό του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Πολλές ευχές για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες“.