50 Θρακιώτες οπαδοί στην Πόλη για τo Φενέρ-Λάτσιο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

Αντίστροφα μετρούν τις ώρες περίπου 50 θρακιώτες οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ στην ΄Θράκη, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι και θα ταξιδέψουν την Πέμπτη στην Πόλη για τον προημιτελικό του Europa League ανάμεσα στην αγαπημένη τους ομάδα και την Λάτσιο.

Όπως είναι γνωστό, στην Θράκη λειτουργεί επίσημα αναγνωρισμένος από την Φενερμπαχτσέ Σύνδεσμος Οπαδών, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια για την μεγάλη αναμέτρηση που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά… η μισή Τουρκία. Έτσι διοργανώνει εκδρομή με πούλμαν, που θα μεταφέρει περίπου 50 μέλη του το πρωί της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο αγώνα. 

Οι εκδρομείς προέρχονται κυρίως από την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Θα αναχωρήσουν μετά το μεσημέρι κατευθείαν οδικώς για το γήπεδο, καθώς ο αγώνας διεξάγεται αργά το βράδυ (μετά τις 10.00, μεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 στην Ελλάδα). Η επιστροφή τους στην Θράκη αναμένεται αμέσως μετά το παιχνίδι, τα ξημερώματα της Παρασκευής δηλαδή.

Το thrakisports θα παρακολουθήσει αυτήν την εκδρομή και θα έχει πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες, χάρη και στον ανταποκριτή του στην Κωνσταντινούπολη Σωτήρη Σαρμπεζούδη.