Τζελέπης: «Μας έλεγαν πως θα φύγουμε νεκροί»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος  –  

Μετά την ανακοίνωση του Πανθρακικού και ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τζελέπης, με δηλώσεις του επανέλαβε τα όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε αναλυτικά την επίθεση, απειλές και ξυλοδαρμό στο Δημήτρη Παπαδόπουλο και τις υπόλοιπες καταγγελίες των κομτοηναίων. Αναλυτικά τα όσα είπε στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός στην οποία καταγγέλλει πως δέχτηκε άσχημη φιλοξενία στο Κλ. Βικελίδης: «Η ανακοίνωσή μας είναι αρκετά αναλυτική. Ότι γράφει συνέβη στο Κλ. Βικελίδης. Δεχτήκαμε φραστικές επιθέσεις στα μπουθ. Οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση. Στα μπουθ υπήρχαν και φίλοι του Άρη. Μας έλεγαν πολύ άσχημες εκφράσεις όπως ότι θα φύγουμε νεκροί από δω και άλλα τέτοια. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Άρη, με τη διοίκηση του έχουμε καλές σχέσεις. Όμως αυτά που συνέβησαν είναι δυσάρεστα με αποκορύφωμα την κλωτσιά που δέχτηκε ο Δ. Παπαδόπουλος. Του έμεινε μώλωπας και χθες δεν προπονήθηκε. Τον χρειαζόμαστε και ελπίζω αύριο να προπονηθεί κανονικά». 

Για την κλωτσιά που καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Δ. Παπαδόπουλος:  «Δεν ήμουν στο χώρο όταν συνέβη το γεγονός. Όλα έγιναν στη φυσούνα. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ήταν άνθρωποι της σεκιούριτι του γηπέδου. Έχουμε μιλήσει με τους νομικούς μας και έχουμε κινήσει κάποιες διαδικασίες». 

Για την ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Πανθρακικού που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης:  «Δεν τη διάβασα προσωπικά αλλά μου μετέφεραν κάποια σημεία της ανακοίνωσης. Δε θέλω να αναφερθώ ή να απαντήσω επίσημα στην ανακοίνωση του Άρη. Όμως στο γήπεδο του Πανθρακικού δεχόμαστε συνεχεία συγχαρητήρια για το πώς υποδεχόμαστε τον κόσμο και τις διοικήσεις». 

Για τη μάχη της παραμονής:  «Εμείς έχουμε ακόμα 3 τελικούς και θα παλέψουμε και τα 3 παιχνίδια. Αν φτάσουμε τους 33 βαθμούς πιστεύω πως θα επιτευχτεί η παραμονή. Παίζουμε με τον ΟΦΗ, μετά με την ΑΕΚ, δυο πολύ δυνατά παιχνίδια με ομάδες που καίγονται. Το τελευταίο ματς μπορεί να θεωρείται από κάποιους εύκολο γιατί η Κέρκυρα έχει σχεδόν υποβιβαστεί, αλλά δεν πιστεύω πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη». 

Για την αντιπαλότητα με τη Σκόντα Ξάνθη:  «Υπάρχει μια αντιπαλότητα αλλά δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Είναι απλά ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι παρόμοιο με ένα ΠΑΟ- ΟΣΦΠ ή Άρης-ΠΑΟΚ, όμως για μας είναι ένα μεγάλο παιχνίδι». 

Για τα διαιτητικά λάθη και το αν η διαιτησία θα επηρεάσει τα παιχνίδια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:  «Πιστεύω πως οι διαιτητές δε θα παίξουν ρόλο στα αποτελέσματα. Τα παιχνίδια θα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν ενδιαφέρον, εκτός του Ολυμπιακού που είναι ήδη πρωταθλητής και παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς».