Ντελίριο στην Λήμνο για τον τίτλο της ομάδας του Σαμαρά

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης  –  

Πρωταθλήτρια της 10ης Περιφέρειας με 3-2 σετ αναδείχτηκε το βράδυ της Δευτέρας η αντρική ομαδα του Λήμνος Sports Club που ίδρυσε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς, μέσα σ ένα εντυπωσιακό κλίμα ενθουσιασμού, έντασης και φοβερού πάθους, τέτοιο που συναντάει κανείς μόνο σε αγώνες μεγάλων κατηγοριών.

Αυτό τουλάχιστον επισημαίνει στην ιστοσελίδα του ο ραδιοφωνικός σταθμός “Λήμνος FM 100”, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η εμψύχωση της κερκίδας ήταν ο έβδομος παίκτης σ’ ένα στάδιο που αρκετές φορές σείστηκε από τους πανηγυρισμούς αγγίζοντας τα όρια του ντελίριου.

Εντυπωσιασμένοι έμειναν ακόμα και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας του Παπάδου Γέρας, οι οποίοι εξομολογήθηκαν πως “τέτοιο πράγμα δεν το χουμε ξαναδεί”.

Στο τερέν τώρα, ο αγώνας ήταν δυνατός, ένα καθαρό ντέρμπι. Η επικράτηση της ομάδας της Λήμνου κρίνεται δίκαιη αφού, υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μελά που ανέλαβε τις τύχες της μετά την απώλεια του Ν. Σαμαρά, οι παίκτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν πέντε σετ αν και το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τέταρτο, αφού η ομάδα της Λήμνου, λόγω προηγούμενων επιδόσεων, χρειαζόταν μόνο δυο σετ για να αναδειχτεί πρωταθλήτρια.

Τα σετ του αγώνα:  26-24, 20-25, 24-26, 25-17, 15-12

Τώρα σειρά έχουν οι αγώνες μπαράζ (με πιθανότητα να φιλοξενηθούν στη Λήμνο;) για την ανάδειξη της ομάδας που θα ανεβεί στην Α2 κατηγορία. 

Μεγάλος απών, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς να λείπει ούτε στιγμή, ο εμπνευστής και δημιουργός των δυο ομάδων του Λήμνος Sports Club. Αυτός που πρώτος απ όλους, πίστεψε με όλη του τη δύναμη αυτό που ζήσαμε σήμερα και όσα ακόμα έρχονται. Ο Νίκος Σαμαράς. Στο στάδιο η ατμόσφαιρα δονούνταν συνεχώς από συνθήματα με τ όνομά του. Η Έλενα απόψε ήταν χαρούμενη και υπερήφανη…